Kivártuk

2020-01-13 | Közélet
Elegem lett a sötétségből a Clementis utca elején, a körforgalomnál. Kisebb nyomozás után - még november közepén - megtaláltam a budaörsi közvilágítás üzemeltetőjét.

Hosszú időn át hat(!) utcai lámpatest nem égett a Templom téren a körforgalomnál és a Clementis utca elején. Miután kiderítettem, hogy az Enerin céget kell keresnem bejelentésemmel, telefonon azonnal közöltem panaszomat – de nem gondoltam, hogy ez ilyen tartós forgalmi akadályt képez majd a gyalogosoknak…

Először örültem, mikor észrevettem, hogy másfél – két hét múlva el is indultak a javítási munkálatok. Valószínűleg nagyobb baj is lehetett, hiszen a lámpaoszlopok között árkokat is ástak… Decemberben felgyulladtak a fények, egy lámpatest kivételével, amely csak félig világított – de végül ez is megoldódott. Nem így az árok betemetése.

Először még reménykedtem, hogy karácsonyra csak nem hagyják a járda közepén a mélyedéseket, korlátokat, stb. Sajnos azonban így történt. Babakocsival vagy idősebb korúaknak elég nehéz volt lejutni a körforgalomtól a Tavasz utcáig.
Ma, január 13-án, végre megtört a jég – persze képletesen. Elindult a gödrök betemetése, a járólapok visszahelyezése. Reméljük, már tényleg csak pár napig tart a helyreállítás. Kivártuk.
SzK

Megosztás