Még vége sincs, de az ígéret már elfüstölt…

2019-10-03 | Budaörs
Egy olvasónk jelezte, hogy ma délelőtt ½ 11 óra körül, furcsa dolgot látott Budaörsön, a Stefánia utca-Dózsa György utca kereszteződésében. Monostori-Kalovits Márk, BFE-s képviselőjelölt, plakátokat ragasztgat a villanyoszlopokra, amelyek közül néhányat elfújt a szél. A plakátokon a BFE elnöke, dr. Molnár Gábor hirdeti, hogy rá kellene szavazni.

És hogy mi ebben a furcsa? Mondhatnánk, hogy kampány időszakban semmi. Múlt héten vasárnap azonban, képviselőjelölti vitákat láthattunk a Budaörsi Városi Televízióban, ahol a fiatal képviselő elmondta, hogy mennyire jó képviselő lenne.  Mondandójának fő sodorvonala a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra épült és megemlítette, hogy létrehozott egy ilyen jellegű vállalkozást – ami azóta csődbe ment -, amiért még díjat is kapott.

A mai napon azonban azt érzékeltük körbejárva a környéket, hogy a BFE által zászlóra tűzött környezetvédelmi gondolatsor csak kampányfogás volt, hiszen Gáspár Béla független jelöltön kívül, csak a Wittinghoff csapat ragasztgat plakátokat oszlopokra. Megjegyzem, nem úgy tűnik, mintha újrahasznosított papírból lenne, vagy biológiailag lebomló ragasztót fújt volna a fiatal jelölt a plakátokra.

Én szívesen meglennék ezek nélkül is!

Egy ígéretet már a kampányban elégetni, az bizony felveti a hitelesség kérdését. Az is igaz, hogy ha valaki megnézi a BFE 2014-es választási ígérvényét, bizony nem sok megvalósult dolgot lehet benne találni.

Az elmúlt napok eseményeit ez a mai mutatvány csak megkoronázta.

Tessék választani!

Nagy Tamás

Megosztás