Nőnap a Gazdapiacon

2021-03-07 | Budaörs
Virág köszöntéssel várták a Gazdakörös munkatársak a Nőnap alkalmából a lányokat és asszonyokat a szokásos szombati piacnapon.Idén március 6-án.

A nemzetközi Nőnapon a Gazdakör minden évben gondol a nőkre   hiszen szerte a világban ezen a napon a nőket köszöntik.. Így volt ez az idén is ugyan úgy mint ezelőtt is minden évben immáron már ötödik éve.

2021 március 6-án a szokásos szombati piacnapon  250 db. primula várt az ajándékozásra. Érkeztek is a lányok, asszonyok, volt aki már tájékozott volt  de voltak olyanok is akik meglepődve a nemes gesztustól örömmel vették át az ajándékot.

Miközben mind a 250 db.cserép primula gazdára talált egy kis piaci körsétára indultam.Lehet hogy a tavaszi melegedő levegő, a napsütés is jótékony hatással bír a szabadban történő vásárlásra, de elmondható hogy töretlenül jönnek úgy a gazdák mint a vásárlók a szombati piacnapra.Úgy láttam ezen a szombaton azok a standok voltak a legnépszerűbbek ahol füstölt sonkát,kolbászt árusítottak. közöttük is a sonkák voltak kelendők,hiszen hamarosan itt a Húsvét. A Gazdakör hamarosan sonkamustrát tart majd a piacon amelyről idejében tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

Köszönet a szép virágokért.

Major Edit

 

 

 

 

Megosztás