Parkolási korlátozás keddtõl csütörtökig a Szabadság út központi részén

2019-04-20 | Magazin
2019. április 23. 07.00 órától április 25-én 18.00 óráig parkfenntartási munkákat végeznek a Szabadság út mindkét oldalán, a Kisfaludy-Petõfi utca és a Károly király utcai körforgalom közötti, valamint a Jókai Mûvelõdési ház elõtti szakaszán. A munkavégzés ideje alatt kérjük a szervizút szalaggal körbekerített parkolóhelyeit szabadon hagyni! 

<div style="&quot;text-align:" center;"="">
Tájékoztató parkfenntartási munkák végzésérõl
 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szabadság út mindkét oldalának a Kisfaludy-Petõfi utca és a Károly király utcai körforgalom közötti, valamint a Jókai Mûvelõdési ház elõtti szakaszán 2019. április 23. 07.00 órától április 25-én 18.00 óráig parkfenntartási munkavégzés lesz. Az utat szegélyezõ sávban a téli szóróanyaggal szennyezett talajréteget kitermeljük, helyére friss termõföldet terítünk, hogy az egynyári virágok jó minõségû talajban növekedhessenek.

Tekintetbe véve, hogy a munkavégzés forgalmas útszakaszon történik, törekszünk arra, hogy az autós forgalmat lehetõleg ne akadályozzuk, ezért az anyagmozgatáshoz a szervizút parkolóhelyeit vesszük igénybe, a lehetõ legrövidebb ideig. 

Kérjük, hogy a szervizút szalaggal körbekerített parkolóhelyeit az autók biztonsága és a zavartalan munkavégzés érdekében szíveskedjenek szabadon hagyni!

Budaörsi Polgármesteri Hivatal

Mûszaki Ügyosztály

Türelmüket és megértésüket köszönjük!
w

Megosztás