Brit európai parlamenti képviselõ: 6 év alatt 59 millió migráns érkezhet Európába

2019-01-08 | Vélemény
Janice Atkinson, független brit európai parlamenti képviselõ figyelmeztetett: az ENSZ úgynevezett migrációs csomagjának végrehajtása esetén több tízmillió bevándorló érkezhet Európába - írja az Infowars.

 A korábban az élesen EU-ellenes Brit Függetlenségi Párt soraiban tevékenykedõ politikus hölgy rámutatott arra, hogy az egyezmény végrehajtása ugyan nem kötelezõ, azonban a kormányokra erõteljes nyomás nehezedik majd, hogy annak elõírásaihoz igazodjanak.

„Amennyiben azt gondolják (egyes kormányok), hogy a határaikat felügyelik, gondolkozzanak el még egyszer. Ez az egyezmény összhangban van az EU és az ENSZ azon törekvéseivel, hogy 2025-ig 59 millió migránssal árasszák el a kontinenst (…) csupán 6 év alatt” – fejtegette a politikus. Janice Atkinson üzenete egy kellemetlenkedõ antirasszistának

2014 májusában A képviselõ hölgy a továbbiakban arról beszélt, hogy az ENSZ migrációs csomagjának egy 2000-ben született nyilatkozat a forrása, amelynek szerzõi az Európában tapasztalható demográfiai válsággal magyarázták a tömeges migráció szükségességét. Atkinson szerint azonban ez az indok nem elég meggyõzõ, mivel a fiatalok munkanélküliségi rátája egyes európai országokban eléri az 50%-ot, sõt annál is többet, ezen kívül pedig sok migráns „alkalmazhatatlan, és átlagosan csak 13%-uk foglalkoztatható” – vélekedett a brit európai parlamenti képviselõ.

 Janice Atkinson éles bírálattal illette Theresa May brit miniszterelnököt, amiért a Brexit folyományaképpen ígéretet tett a szigetország határainak ellenõrzésére, ennek ellenére azonban az ENSZ migrációs csomagjának aláírására készül. „Jól véssük emlékezetünkbe – az ENSZ és a globalisták 2025-ig 59 millió bevándorlóval akarják elárasztani a földrészünket” – nyomatékosította Atkinson, hozzátéve, hogy a világszervezet dokumentuma „elkerülhetetlennek, kívánatosnak és szükségszerûnek” nevezi az Európába irányuló tömeges migrációt.

A politikus figyelmeztetett arra, hogy a „terv” végrehajtása esetén az európai országok „kultúrája és önazonossága megsemmisül”. Ezen kívül, mint mondta, „gyûlöletbeszéd-törvények” születhetnek, amelyek törvényen kívül helyezik az „illegális migráns” elnevezés használatát is. A politikailag korrekt és elfogadható kifejezés a „irregular migrants” lehet – fejtegette a képviselõ, hozzátéve, hogy „jogellenesnek nyilváníthatják a nem elõírt nyelvezet használatát”.

Janice Atkinson szerint az európai polgárok „búcsút inthetnek demokráciájuknak és életformájuknak”, hacsak nem lesznek képesek vezetõiket rákényszeríteni az ENSZ migrációs egyezményében foglaltak elutasítására. A brit képviselõ hölgynek a „nyelvi diktatúra” létrejöttére vonatkozó aggályait osztja többek között Marcel de Graaff, szabadságpárti holland európai parlamenti képviselõ is, aki szerint a világszervezet migrációs csomagja olyan törvények létrejötte elõtt egyengeti az utat, amelyek majd „gyûlölet-bûncselekménynek” bélyegzik a tömeges bevándorlás mindenfajta kritikáját.

Infowars
w

Megosztás