Színházunk évadterve 2020-2021-re

2021-08-23 | Budaörs
Rekviem egy álomért, Öröm és boldogság, Emil és a detektívek, A kis herceg, Szentivánéji álom bemutatója - még ebben az évben. Reméljük, ezeket már a pandémia sem fogja megakadályozni.

Szeptember elején Hubert Selby Jr. Rekviem egy álomért című Németh Nikolett által készített regényadaptáció ősbemutatóját tartják Takács Katalin, Fröhlich Kristóf, Nagy Katica, Böröndi Bence és Ilyés Róbert szereplésével, Berzsenyi Bellaagh Ádámrendezésében.

A hónap végén Székely Csaba Öröm és boldogság című drámáját Alföldi Róbert állítja színpadra. Szereplők: Chován Gábor, Spolarics Andrea, Pető Kata, Ilyés Róbert, Fröhlich Kristóf, Mertz Tibor és Hartai Petra.

Október elején az Emil és a detektívek családi musical kerül a nézők elé Lőkös Ildikó átdolgozásában, Nyitrai László zenéjével, Máthé Zsolt dalszövegeivel, Szemán Bélarendezésében, és még ebben a hónapban bemutatják Varsányi Péter A kis herceg rendezését is.

Decemberben a Szentivánéji álom premierjét tartják Fehér Balázs Benő rendezésében, februárban pedig Pelsőczy Réka ismét a dán Thomas Vinterberg egy filmjének adaptációját, ezúttal A vadászatot állítja színpadra.

Áprilisban Kolozsi Angéla rendezi Az osztály vesztese című, kiskamaszokat megszólító, – Wéber Anikó regényéből írt – darabját, májusban pedig Máté Gábor Heinrich Böll: Katharina Blum elveszett tisztességét.

A színház szeptemberi előadásaira megindult a jegyértékesítés.

A pontos időpontok ITT!
(SzK)

Megosztás