Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mozdulj Fehérvár! – Soprtnap sztárvendégekkel

2019.03.23. @ 08:00 - 17:00

Az aktív, egészséges életmódot, a rendszeres testmozgást népszerûsíti, és az életmódváltást ösztönzi a Mozdulj Fehérvár!, amelynek a MOL Aréna Sóstó rendezvényközpont ad otthont. Március 23-án, szombaton két szinten, összesen 2.000 négyzetméternyi területen várják a sportolni vágyókat a legkülönfélébb programokkal.

Az egész napos program során ismert fellépõk sokrétû mozgásformákat mutatnak be. Itt lesz többek között Rubint Réka, Csapó Nóra, Katus Attila és Czanik Balázs is.

A nagyszínpadon több száz ember együttesen mozoghat a fellépõk közremûködésével, a spinracing színpadnál kétszer két órás idõtartamban lesz tekerés élõzenével és egy DJ közremûködésével. Fontos színtere lesz az eseménynek a jógaterem, ahova felnõtteket és gyerekeket egyaránt várnak, az újdonságnak számító workshop keretében pedig az egészséges életmódvezetés legkülönfélébb fajtáit ismerhetik meg az érdeklõdõk.

A rendezvény indításaként lesz egy nagyszabású, ingyenes rock ‘n’ roll futás, melyre 8.00 órától lehet nevezni, a 8.45 órás bemelegítés után indul a stadion körüli 850 méteres kör, ezután hosszabb, mintegy 5 kilométeres távot is terveznek.

Az önkormányzat Egészségfejlesztési Irodája közremûködésével lesz inbody testösszetétel-mérés, a Humán Szolgáltató Intézet védõnõi pedig vércukor-, koleszterin- és csontsûrûség-mérést fognak végezni. A Mozdulj Fehérvár! az ingyenes, közösségi futással indul és 17.00 órakor szintén futással zárul.

A stadionban zajló programokra belépõket lehet váltani elõvételben, illetve a rendezvény napján a helyszínen is.

OKK Fehérvár

(MTI fotó/Bodnár Boglárka)

Részletek

Dátum:
2019.03.23.
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategória: