http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-01-09 13:39

Varju önerőből

|

Álláspont. Varju Lászlóról tehát csak annyit, ahhoz, hogy hülyeségeket tegyen, még csak meg sem kell veretnie magát, elég ha önmagát adja

hirdetés
 Varju nem tud leállni, tegnap Gréczy Zsolttal együtt a Miniszterelnökségen is próbálkoztak, hogy ott ebédet vásároljanak, mert olcsónak tartják a 850 forintos menüt. De még ennél is továbbmentek és azt mondták, hogy a Demokratikus Koalíció törvénymódosító javaslatot nyújt be annak érdekében, hogy a kórházakban, iskolákban és óvodákban is ugyanannyiért lehessen étkezni, mint a Miniszterelnökségen.

Erre csak azt lehet mondani, hogy ehhez tényleg ketten kellettek. A DK-s képviselők ugyanis vagy tényleg nem tudják, vagy tudják, csak nem akarnak róla tudomást venni, hogy a kórházakban ingyenes az étkezés, a 2017–2018-as tanévben pedig 627 ezer gyermek étkezett ingyen vagy kedvezményesen a bölcsődékben, óvodákban, általános és középiskolákban. A kormány pedig a tavalyi és az idei költségvetésben 79 milliárd forintot fordít erre a célra. Ingyenes vagy kedvezményes étkeztetés a tartósan beteg vagy fogyatékos gyerekeknek és testvéreiknek, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülőknek jár. A javaslat jól mutatja a Gyurcsány-párt szociális érzékenységét, két képviselője felkészültségét, és azt, hogy javaslatukkal mekkorát rúgnának a rászorulókba, akiktől évi több tízmilliárd forintot elvennének.

Varju Lászlóról tehát csak annyit, ahhoz, hogy hülyeségeket tegyen, még csak meg sem kell veretnie magát, elég ha önmagát adja. Nagyobb baj az, hogy ez a tulajdonság az összeboruló ellenzék minden képviselőjében megvan.
Képes mindegyikük Varju lenni önerőből.

Nagy Ottó
w
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.