http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-05-19 08:52

Meleg gyűlöletfélóra és szituációs gyakorlat a Kossuth téren

|


A homofóbia-elleni küzdelem világnapjának másnapján üldözött sorsukra ébredtek a legkülönbözőbb, kizárólag csak betűkkel körbeírható identitások, hogy hányattatott sorsuk felett a Kossuth téren kiabáljanak és affektáljanak egymásnak

 

A JOGSZŰKÍTÉS MIATTI HISZTIVEL CSAK JOGOT AKARNAK BŐVÍTENI

Az emberi jogi katalógus gyorsabban és durvábban hízik, mint egy átlag feminista. A beszédek során hamar kiderült, szó nincs arról, hogy őket (az identitásukat jelölő betűket) bármitől meg akarná fosztani a hatalom, azért gyűltek össze, mert további jogokat követelnek. Az örökbefogadás intézményével ma kizárólag házaspárok élhetnek az alaptörvény, a hagyomány, a keresztényi értékrend és a józan belátás következtében, ami régóta csípi a materiális javak helyett az ezúttal magát életet újraosztani kívánó posztmarxista kommunisták és a mellettük a hasznos idióták szerepét betöltő, figyelemre és különleges elbánásra áhítozó szexuális kisebbségek szemét. Mindezt persze az angolszász világból jól ismert, érzelmekre és passzív jóindulatra játszó szenvelgéssel megerősítve.

GYŰLÖLÜNK MINDENKIT!

A szónokok nem csak arról beszéltek, hogy mennyire vágyják a gyereket (nem vagyunk homofób ellendrukkerek, sok sikert kívánunk a természetes fogantatáshoz), hanem arról is, hogy mennyire gyűlölnek mindenkit. Mindenkit, aki ún. normális, de legalábbis fideszes. Hozzájuk képest a Fradi B-közép egy szeretetközösség, vannak ők, és vannak a kirekesztő, elnyomó, erőszakos, „genderideológia-pánik” betegségét terjesztő, rasszista, feleségverő gyerekgyilkosok, akik – Kövér Lászlóhoz és Gulyás Gergelyhez hasonlóan – „nem érdemelnek irgalmat”.

forrás:PS-Ambrózy Áron
w


Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.